Skocz do zawartości

Zdjęcie

problem przy instalacji windowsa


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
2 odpowiedzi na ten temat

#1
OFFLINE   paweu4

paweu4
  • Użytkownik
  • 2 postów

Witam, ostatnio zakupiłem komputer https://www.morele.n...y-g2960-974953/

gdy już miałem go u siebie przystąpiłem do instalacji windowsa ( z pendrive'a ) i tutaj jest problem bo za każdym razem pokazuje ten sam błąd https://scontent-waw...3cd&oe=585096A5

myślałem że to wina pendrive'a ale sprawdziłem na laptopie i instalacja normalnie ruszyła.

Dodaje zdjęcie z BOOT ( standardowe ustawienie ) - https://scontent-waw...54d&oe=58512585

 



#2
OFFLINE   unn3k

unn3k

    Okres próbny do: 15.11.2016

  • Moderator
  • 762 postów
  • Ranga:

Nie zainstalujesz windows 7 na skylake z pendrive . Musisz wypalić na płytę lub instalować z pendrive windows 8/8.1/10


  • paweu4 lubi to
CPU : Intel Core i5 6600k 4,5Ghz GPU : Gigabyte GTX 1070 Windforce OC Cooler : Thermalright Macho X2 Mobo :Asus z170 pro gaming Zasilacz : be quiet! Pure Power BQT L8-CM-630W RAM : G.Skill Ripjaws 4 DDR4, 8GB 3200Mhz CL 16 SSD : Crucial BX200 240GB HDD :Western Digital Caviar Blue 1TB Obudowa : SilentiumPC Aquarius M60W Monitor 1 : Benq XL2411Z -144Hz Monitor 2 : Benq E2200HD 60Hz Myszka : Razer DeathAdder Chroma 450DPI

#3
OFFLINE   paweu4

paweu4
  • Użytkownik
  • 2 postów

Okej dzięki :) 

Myślę że problem rozwiązany i można zamknąć.






0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników