Fragnat1c szuka ludzi
Witam, napisz??Â? krÄ???tk??Â? notk??Â? na temat historii Fragnat1c. Team powstaÄ?Â? w roku 2004 przez Youky oraz Glono. Przez ekip??Â? przewin??Â?Ä?Â?o si??Â? bardzo duÄ???o osÄ???b, ktÄ???rych cz??Â?Ä?Â
Â? moÄ???na ogl??Â?da??Â? do dziÄ?Â? w topowych ekipach z Polski. Ja z ekip??Â? Fragnat1c byÄ?Â?em od 2005 do 2010r. Na swoje konto mog??Â? zapisa??Â? takie lany jak WCG, L4F, PGA i kilka innych mniej znanych. Od zawsze ludzie z Fn traktowali si??Â? jak kumple i teraz za czasÄ???w cs:go planuje powtÄ???rzy??Â? te pi??Â?kne czasy z cs'a 1.5/1.6 gdzie szacunek i lojalnoÄ?Â
Â? byÄ?Â?y waÄ???niejsze od "bycia gwiazdk??Â?"

O mnie w skrÄ???cie to nazywam si??Â? Marcin znany pod Nickiem VirtuoZo albo bishu. Mam 28lat i jestem z Olsztyna, doÄ?Â?wiadczenie w cs'a mam ogromne i nie naleÄ
??Â? do typÄ???w "toxic". W csgo mam Ä?Â
Â?cznie ~4tys godzin cs 1.6 ~3tys (oczywiÄ?Â?cie na 2kontach ale z obu korzystam, Ä???eby nie byÄ?Â?o Ä???e "znikÄ?Â?o")

Kogo szukam? Ludzi w wieku 18+ osÄ???b posiadaj??Â?cych minimum 5letnie doÄ?Â?wiadczenie (konto steam, esl to pokaÄ???e) no godzin teÄ
by si??Â? troch??Â? przydaÄ?Â?o (csgo ~2tys) najlepiej osoby z doÄ?Â?wiadczeniem lanowym i moÄ???liwoÄ?Â?ci??Â? jeÄ???dÄ???enia dalej. Osoby z VAC banem chociaÄ???by cs 1.6 od razu Ä???egnam, tak samo prywatne konta oraz konta z krÄ???tkim staÄ???em (min te 5lat a nie konto zgubiÄ?Â?em). Nie szukam ludzi, ktÄ???rzy nie potrafi??Â? gra??Â? jako team tylko graj??Â? jako jednostka. Jestem starej daty wi??Â?c gÄ?Â?ownie zwracam uwag??Â? na tp,movement, skill oraz inteligencje w grze. Dodam tylko, Ä???e ranga mnie nie interesuje.

Ze swojej strony mog??Â? zagwarantowa??Â? zaangaÄ???owanie, lojalnoÄ?Â
Â?, szacunek i trwaÄ?Â?oÄ?Â
Â? ekipy. Nie boj??Â? si??Â? poraÄ???ek i nie przejmuje si??Â? nimi poniewaÄ
kaÄ???da poraÄ???ka to motywacja do ci??Â?Ä???kiej pracy. Najwi??Â?kszy nacisk kÄ?Â?ad??Â? na eliminacje do lanÄ???w, gfinity i innych lig z ktÄ???rych moÄ???na wyci??Â?gn??Â
Â? $ bo po to si??Â? czÄ?Â?owiek stara i poÄ?Â?wi??Â?ca duÄ???o Ä???eby coÄ?Â? z tego rÄ???wnieÄ
bra??Â?. B??Â?d??Â? wyniki b??Â?dzie wsparcie organizacji i partnerÄ???w o ktÄ???rych zadbam osobiÄ?Â?ci.

Ch??Â?tnych zapraszam do pisania tu -------> http://steamcommunity.com/id/qteKK87