Skocz do zawartości

Zdjęcie

Darmowe skiny:)

• Zaloguj siÄ™, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

OFFLINE   Herlih

Herlih
  • UÄ???ytkownik
  • 0 postów
  • Ranga:

Witam

ChciaÄ?Â?bym wam udost??Â?pni??Â? szybki i prosty sposÄ???b otrzymania skinÄ???w do CS GO:)

Wystarczy, Ä???e zarejestrujecie si??Â? na tej stronie http://www.bananki.pl/r/00054955/i bedziecie mogli naby??Â? nowe, darmowe skiny:)

Ale oczywiÄ?Â?cie nie tylko skiny moÄ???na zdoby??Â?, ale takÄ???e gry na steam, xbox'a czy playstation oraz rÄ???Ä???nej maÄ?Â?ci sprz??Â?t komputerowy.

Jak to zrobi??Â?? Rejestrujesz si??Â? na link powyÄ???ej (i mi przy tym pomagasz :)) wykonuj??Â?c ankiety b??Â?dÄ??? zadania sponsorÄ???w zdobywamy bananki i potem je wydajemy na rÄ???Ä???nego rodzaju nagrody:) JeÄ?Â?li masz problemy juÄ??? po rejestracji to wystarczy, Ä???e do mnie napiszesz:) Nick ten sam co na tym forum:)

Ä???ycze powodzenia w zdobywaniu nowych SkinÄ???w:))

PS: w zaÄ?Â???Â?czonym pliku kilka skinÄ???w ktÄ???re moÄ???na w tym serwisie wygra??Â? Załączony plik  SHU_y9eLZr.png   337,07 KB   1 Ilość pobraÅ„

OFFLINE   Bonemaster

Bonemaster
  • UÄ???ytkownik
  • 5 postów

Ja radziÄ?Â?bym uwaÄ???a??Â? na takie rzeczy, moÄ???na straci??Â? itemy lub nawet caÄ?Â?e konto.

OFFLINE   NaQ

NaQ
  • UÄ???ytkownik
  • 140 postów
  • Ranga:

Tu macie czysty link. Strona jest ok, ktos ja testowal na yt.

http://www.bananki.pl/

OFFLINE   Samalejka

Samalejka
  • UÄ???ytkownik
  • 10 postów
  • Ranga:

Ten biznes jest strasznie nieopÄ?Â?acalny, ale to jak ktoÄ?Â? lubi marnowa??Â? swÄ???j czas zamiast zaj??Â?c si??Â? czymÄ?Â? bardziej uÄ???ytecznym ;)

OFFLINE   Herlih

Herlih
  • UÄ???ytkownik
  • 0 postów
  • Ranga:

Wszystko jest legalne i nic nie potracicie. Czasu nawet wiele nie trzeba traci??Â?. NiektÄ???rzy co wiedz??Â? co jak i gdzie to w kilka minut dziennie potrafi??Â? po 1000 jednostek zdoby??Â?, a juÄ??? to daje wam moÄ???liwoÄ?Â???Â? kupna czegoÄ?Â? do CS'a i nie tylko. Wystarczy chcie??Â?:)

OFFLINE   olekekeke3

olekekeke3
  • Zbanowany
  • 0 postów
  • Ranga:

Fajna strona

OFFLINE   olekekeke3

olekekeke3
  • Zbanowany
  • 0 postów
  • Ranga:

:)